Termaat motoren Hertogstraat 74
Nijmegen Centrum
Infolijn 024 322 9575Openingstijden
Bekijk onze winkel van binnen
Routeplanner naar de winkel
Officieel Yamaha dealer Facebook pagina Twitter pagina Aangesloten bij Bovag

Arai

Arai helmen dragen al sinds 1937 de familie naam van Hirotake Arai, wiens passie om de best mogelijke helmen te maken al is overgedragen op meerdere generaties.

Arai is geen massa productie bedrijf, elke Arai helm staat voor zorg en trots en is door vakmensen 100% handgemaakt. Niet alleen de technologische ontwikkelingen maakt het dat Arai helmen anders zijn dan alle andere helmen, maar ook de generaties lange filosofie en passie achter het merk. De innovaties gedaan door Arai komen niet van de marketing afdeling maar zijn onstaan uit jarenlange ervaring met hetgeen waar Arai het meest om geeft: de rijders. Niet voor niets rijden vele rijders in de auto en motorsport met een Arai. Neem bijvoorbeeld in de motorsport: Colin Edwards, Noriyuki Haga, Nicky Hayden, Dani Pedrosa, Cal Crutchlow, Phil read, Freddy Spencer, Kevin Swantz, John Hopkins etc. rijden of reden allen met een Arai.

De Arai schaal wordt tot 5 keer toe getest op een veel uitvoerigere manier dan de standaard keuringen vereisen. De handtekening van de de medewerker verbind zijn loyaliteit en belofte dat de consument een perfect onderzochte helm heeft verkregen.

De Arai binnenvoering is voorzien van materiaal zoals DRY-COOL® LINING wat het hoofd koel houd in zelfs de meest intensieve omstandigheden. Bovendien is het Arai interieur vervangbaar en kan het gewassen worden. De arai wangstukken zijn verkrijgbaar in verschillende diktes zodat elke Arai perfect passend te maken is voor ieder hoofd.

Termaat Motoren is de eerste van de Arai dealers nederland en is al snel uitgegroeid naar de grootste dealer van Arai Europe. In onze winkel hebben we honderden Arai's op voorraad zodat u altijd een Arai naar wens kunt proberen. Ook in onze webshop kunt u een groot deel van onze Arai's vinden, hier vind u ook altijd de meest actuele Arai aanbiedingen.

Wij heten u graag welkom bij Termaat Motoren.

Kies hieronder een rubriek

Arai Helmen

Onze laatste toevoegingen in onze shop

-63.8%Arai Astro-J Alu Silver
Arai Astro-J Alu Silver

Glasvezel integraal helm van Arai. Helm is voorzien van 4 ventilatiepunten op het hoofd, 2...

OUTLET€ 549,-Nu € 199,-
Arai Axces-3 Blaze Orange
Arai Axces-3 Blaze Orange

De Axces-3 geeft je het comfort en de pasvorm waar Arai bekend om staat. De Axces-3 is geb...

€ 569,-Nu € 539,-
-20.3%Arai Rebel Splash White
Arai Rebel Splash White

De Rebel is afgestemd op een belangrijke trend in de huidige motorwereld. Steeds meer moto...

OUTLET€ 689,-Nu € 549,-
Arai Chaser-V Twist Black
Arai Chaser-V Twist Black

De Chaser-V Twist Black een helm welke uitblinkt vanwege zijn uitstekende pasvorm en comfo...

€ 599,-Nu € 479,-
Arai Chaser-X Style Pink
Arai Chaser-X Style Pink

De Chaser-X is de derde Arai die gebruik maakt van de nieuwe VAS (variable Axis System) te...

€ 669,-Nu € 635,-