Termaat motoren Hertogstraat 74
Nijmegen Centrum
Infolijn 024 322 9575Openingstijden
Bekijk onze winkel van binnen
Routeplanner naar de winkel
Officieel Yamaha dealer Facebook pagina Twitter pagina Aangesloten bij Bovag

Arai

Arai helmen dragen al sinds 1937 de familie naam van Hirotake Arai, wiens passie om de best mogelijke helmen te maken al is overgedragen op meerdere generaties.

Arai is geen massa productie bedrijf, elke Arai helm staat voor zorg en trots en is door vakmensen 100% handgemaakt. Niet alleen de technologische ontwikkelingen maakt het dat Arai helmen anders zijn dan alle andere helmen, maar ook de generaties lange filosofie en passie achter het merk. De innovaties gedaan door Arai komen niet van de marketing afdeling maar zijn onstaan uit jarenlange ervaring met hetgeen waar Arai het meest om geeft: de rijders. Niet voor niets rijden vele rijders in de auto en motorsport met een Arai. Neem bijvoorbeeld in de motorsport: Colin Edwards, Noriyuki Haga, Nicky Hayden, Dani Pedrosa, Cal Crutchlow, Phil read, Freddy Spencer, Kevin Swantz, John Hopkins etc. rijden of reden allen met een Arai.

De Arai schaal wordt tot 5 keer toe getest op een veel uitvoerigere manier dan de standaard keuringen vereisen. De handtekening van de de medewerker verbind zijn loyaliteit en belofte dat de consument een perfect onderzochte helm heeft verkregen.

De Arai binnenvoering is voorzien van materiaal zoals DRY-COOL® LINING wat het hoofd koel houd in zelfs de meest intensieve omstandigheden. Bovendien is het Arai interieur vervangbaar en kan het gewassen worden. De arai wangstukken zijn verkrijgbaar in verschillende diktes zodat elke Arai perfect passend te maken is voor ieder hoofd.

Termaat Motoren is de eerste van de Arai dealers nederland en is al snel uitgegroeid naar de grootste dealer van Arai Europe. In onze winkel hebben we honderden Arai's op voorraad zodat u altijd een Arai naar wens kunt proberen. Ook in onze webshop kunt u een groot deel van onze Arai's vinden, hier vind u ook altijd de meest actuele Arai aanbiedingen.

Wij heten u graag welkom bij Termaat Motoren.

Kies hieronder een rubriek

Arai Helmen

Onze laatste toevoegingen in onze shop

-41.7%Arai Tour X3 Motard Black
Arai Tour X3 Motard Black

Arai Tour-X3 Motard Black Dit model heeft nog meer en betere ventilatie! Ook is deze h...

OUTLET€ 599,-Nu € 349,-
Arai Chaser X Navy White
Arai Chaser X Navy White

Arai Chaser X Navy White De Chaser-X is de derde Arai die gebruik maakt van de nieuwe V...

€ 669,-Nu € 635,-
Arai Chaser X Navy Black-Yellow
Arai Chaser X Navy Black-Yellow

Arai Chaser x Navy Black-Yellow De Chaser-X is de derde Arai die gebruik maakt van de ...

€ 669,-Nu € 635,-
Arai Renegade V Outline Black
Arai Renegade V Outline Black

Arai Renegade-V de nieuwste helm van de Japanse kwaliteitsfabrikant. Een helm ontwikke...

€ 679,-Nu € 645,-
Arai Renegade V Frost Black
Arai Renegade V Frost Black

Arai Renegade-V de nieuwste helm van de Japanse kwaliteitsfabrikant. Een helm ontwikke...

€ 589,-Nu € 559,-