Termaat motoren Hertogstraat 74
Nijmegen Centrum
Infolijn 024 322 9575Openingstijden
Bekijk onze winkel van binnen
Routeplanner naar de winkel
Officieel Yamaha dealer Facebook pagina Twitter pagina Aangesloten bij Bovag

Arai

Arai helmen dragen al sinds 1937 de familie naam van Hirotake Arai, wiens passie om de best mogelijke helmen te maken al is overgedragen op meerdere generaties.

Arai is geen massa productie bedrijf, elke Arai helm staat voor zorg en trots en is door vakmensen 100% handgemaakt. Niet alleen de technologische ontwikkelingen maakt het dat Arai helmen anders zijn dan alle andere helmen, maar ook de generaties lange filosofie en passie achter het merk. De innovaties gedaan door Arai komen niet van de marketing afdeling maar zijn onstaan uit jarenlange ervaring met hetgeen waar Arai het meest om geeft: de rijders. Niet voor niets rijden vele rijders in de auto en motorsport met een Arai. Neem bijvoorbeeld in de motorsport: Colin Edwards, Noriyuki Haga, Nicky Hayden, Dani Pedrosa, Cal Crutchlow, Phil read, Freddy Spencer, Kevin Swantz, John Hopkins etc. rijden of reden allen met een Arai.

De Arai schaal wordt tot 5 keer toe getest op een veel uitvoerigere manier dan de standaard keuringen vereisen. De handtekening van de de medewerker verbind zijn loyaliteit en belofte dat de consument een perfect onderzochte helm heeft verkregen.

De Arai binnenvoering is voorzien van materiaal zoals DRY-COOL® LINING wat het hoofd koel houd in zelfs de meest intensieve omstandigheden. Bovendien is het Arai interieur vervangbaar en kan het gewassen worden. De arai wangstukken zijn verkrijgbaar in verschillende diktes zodat elke Arai perfect passend te maken is voor ieder hoofd.

Termaat Motoren is de eerste van de Arai dealers nederland en is al snel uitgegroeid naar de grootste dealer van Arai Europe. In onze winkel hebben we honderden Arai's op voorraad zodat u altijd een Arai naar wens kunt proberen. Ook in onze webshop kunt u een groot deel van onze Arai's vinden, hier vind u ook altijd de meest actuele Arai aanbiedingen.

Wij heten u graag welkom bij Termaat Motoren.

Kies hieronder een rubriek

Arai Helmen

Onze laatste toevoegingen in onze shop

Arai Chaser-X Maverick
Arai Chaser-X Maverick

De Arai Chaser-X Maverick De Chaser-X is de derde Arai die gebruik maakt van de nieuwe ...

€ 699,95Nu € 664,95
Arai Axces-3 Line Red
Arai Axces-3 Line Red

De Axces-3 geeft je het comfort en de pasvorm waar Arai bekend om staat. De Axces-3 is geb...

Nu € 549,-
Arai RX-7 V Isle of Man TT 2018
Arai RX-7 V Isle of Man TT 2018

Arai en de Isle of Man TT hebben een jarenlange samenwerking en een belangrijk onderdeel d...

Nu € 1.099,-
Arai Chaser-X League UK
Arai Chaser-X League UK

Arai Chaser-X League UK. De Chaser-X is de derde Arai die gebruik maakt van de nieuwe V...

€ 669,-Nu € 635,-
-25%Arai Chaser-V Apache Green
Arai Chaser-V Apache Green

Arai Chaser-V Apache Green. De Chaser-V is een helm welke uitblinkt vanwege zijn uitste...

OUTLET€ 599,-Nu € 449,-