Termaat motoren Hertogstraat 74
Nijmegen Centrum
Infolijn 024 322 9575Openingstijden
Bekijk onze winkel van binnen
Routeplanner naar de winkel
Officieel Yamaha dealer Facebook pagina Twitter pagina Aangesloten bij Bovag

Verheul

Verheul motorhoes, parkeerhoes.
U bent natuurlijk zuinig op uw tweewieler. Dankzij deze hoge kwaliteit parkeerhoes beschermt u uw motor nu ook tegen weer en wind en onttrekt u uw kostbare bezit uit de ogen van potentiële vandalen en dieven.
Gebruikte materialen zijn ademend, bestand tegen weer en wind, voorkomt condensvorming (extra corrosie/roest) onder de hoes en zijn waterafstotend en luchtdoorlatend. Daarnaast wordt uw kostbare bezit beschermd tegen de schadelijke UV-straling, die de lak van uw motorfiets aantast en op den duur dof laat lijken.
Door de zeer goede ademende werking voorkomt u condensvorming vanwege haar luchtdoorlatende eigenschappen in de gebruikte materialen. Condens druppels kunnen binnen een hoes ontstaan door temperatuurverschillen binnen en buiten de hoes. De vaak warme temperatuur en de condens binnen de hoes zorgen voor een broeiend effect dat lak en metalen delen als chroom, aluminium, metaal, magnesium en andere elektrische bouwdelen als koper en messing aantast.
De zijkanten zijn gemaakt van High Quality V-Tech doek, een zware robuuste kwaliteit geschikt voor intensief (buiten) gebruik. Het beschikt over een hoogwaardige kwaliteit als weer resistentheid, waterdicht & zeer ademend en vocht regulerend materiaal. Het is bestand tegen hogere temperaturen dan in vergelijk met synthetische materialen.
Het V-Tech doek zal niet vast smelten aan een uitlaat, katalysator of motorblok, zoals alle PVC, Nylon en kunststof-textielmaterialen wel doen.
De bovenzijde is gemaakt van een sterk, robuust materiaal. Het is vuilwerend, weerresistant, waterdicht en bestand tegen temperaturen tot +/- 130-150 graden.
Bij zeer strenge vorst zullen de V-Tech en All Season-Tech materialen nog steeds stand houden en niet breken in vergelijking tot alle PVC en kunststof- textielmaterialen.
De materialen zijn NEN-EN-ISO en ISO getest.
Naast de standaard robuuste HQ (High quality) motorhoezen zijn er lichtgewicht uitvoeringen verkrijgbaar. Informeer nu of de hoes ook een lichtgewicht versie voor u motor beschikbaar is.
Om zo lang mogelijk plezier te hebben van u hoes, plaats u de motor met hoes indien mogelijk op een zonnige plaats waar de zon zoveel mogelijk schijnt. Laat geen waterplas staan voor langere tijd op het laagste punt van de hoes. Indien mogelijk niet de hoes tegen de struiken laten rusten of onder een boom in verband met algvorming, groene aanslag. Dit komt veelal voor aan de schaduw zijde.
De hoes voor een aantal dagen niet nat of vochtig weg leggen, hierdoor ontstaat schimmelvorming. Altijd de hoes eerst goed laten drogen voor u de hoes voor een langere periode op wilt ruimen.
De kleur van de bovenzijde is vrijwel altijd grijs, bij sommige kan die echter donkerblauw of groen zijn. De afbeelding is puur een voorbeeld en niet motor gerelateerd.
Geef bij u bestelling altijd u type motorfiets door, zo kunnen wij u adviseren of dit de juist passende hoes voor u motorfiets is.
Kortom voor een goede parkeerhoes voor uw motorfiets ga je naar Termaat motoren.

Kies hieronder een rubriek

Verheul Accessoires

Onze laatste toevoegingen in onze shop

Verheul motorhoes XXL
Verheul motorhoes XXL

Universele Hoes maat XXL lengte 264 cm, breedte 102 cm en hoogte 130 cm Uw tweewiel...

Nu € 80,-
Verheul motorhoes XL
Verheul motorhoes XL

Universele Hoes maat XL lengte 246 cm, breedte 102 cm en hoogte 127 cm Uw tweewiele...

Nu € 80,-
Verheul motorhoes L
Verheul motorhoes L

Universele Hoes maat L lengte 229 cm, breedte 95 cm en hoogte 125 cm Uw tweewieler b...

Nu € 80,-
Verheul motorhoes M
Verheul motorhoes M

Universele Hoes maat M lengte 203 cm, breedte 89 cm en hoogte 120 cm Uw tweewieler b...

Nu € 80,-
Verheul motorhoes 922T
Verheul motorhoes 922T

Deze hoes is geschikt een Suzuki Burgman met topkoffer(450cc/650cc). Mocht dit niet d...

Nu € 95,95