Termaat motoren Hertogstraat 74
Nijmegen Centrum
Infolijn 024 322 9575Openingstijden
Bekijk onze winkel van binnen
Routeplanner naar de winkel
Officieel Yamaha dealer Facebook pagina Twitter pagina Aangesloten bij Bovag

Arlen Ness

Arlen Ness motorkleding is gestart door Mauricio Giersztein terug in 1973. Van een kleine motorkleding shop in de jaren 70, is Arlen Ness inmiddels uitgegroeid tot een van s´werelds grootste producenten van motorkleding. Doordat Arlen Ness haar Arlen Ness motorpakken uitvoerig laat deelnemen in de racerij, worden de ervaringen die Arlen Ness daar opdoet grootschalig toegepast in de Arlen Ness motorpakken.

Een voorbeeld hiervan zijn de magnesium protectoren die in Arlen Ness motorpakken verwerkt zijn. Deze protectoren zijn sterk, slijtvast, extreem licht en hebben als groot voordeel dat ze niet vonken. Daarnaast wordt een Arlen Ness motorpak van Titanium onderarm protectie voorzien wat er voor zorgt dat het pak niet meer op deze plaats kan verschuiven.

Bij Arlen Ness kunt u ook terecht voor een overal gemaakt van Kangoeroe leer welke ook gedragen worden door de MotoGP en Superbike coureurs. Kangoeroe leren motorpakken hebben een zeer hoog draagcomfort en zijn extreem slijtvast.

Kijk voor Arlen Ness aanbiedingen op onze website of kom naar onze winkel waar onze medewerkers u graag meer vertellen over de verschillende Arlen Ness motorpakken. Want motorkleding dat moet je passen!

Wij heten u graag welkom bij Termaat motoren.

Kies hieronder een rubriek

Arlen Ness Kleding

Onze laatste toevoegingen in onze shop

-30%Arlen Ness 1287
Arlen Ness 1287

Dankzij het robuuste uiterlijk en diverse mooie chromen details sluit de 1287 van Arlen Ne...

OUTLET€ 199,95Nu € 139,95