Termaat motoren Hertogstraat 74
Nijmegen Centrum
Infolijn 024 322 9575Openingstijden
Bekijk onze winkel van binnen
Routeplanner naar de winkel
Officieel Yamaha dealer Facebook pagina Twitter pagina Aangesloten bij Bovag

Yamaha

Yamaha motoren, onlosmakelijk verbonden met Termaat motoren. Termaat motoren is namelijk al vanaf de introductie van Yamaha Nederland, exclusief dealer van Yamaha motoren.

Yamaha motor overtreft al jaren de verwachtingen van miljoenen motorrijders over de wereld door constant nieuwe technieken en enthousiasme toe te passen in het bouwen van Yamaha motoren en Yamaha scooters. Een door Yamaha motor nageleefd Japanse woord is daarvoor ‘Kando’: Het diepe gevoel van voldoening en de emotie die men ervaart wanneer men iets van uitzonderlijke waarde treft. Bij Yamaha motor draait het dus niet alleen om de technologie of de motor vanuit een functionalistisch oogpunt. Wat van groter belang is, is vooral de beleving van de Yamaha motor of Yamaha Scooter, in alle opzichten.

Bij Termaat motoren begrijpen wij dat de beleving begint bij de aanschaf van de Yamaha motor, maar daarna nooit eindigt. Onze vakkundige monteurs zijn daarom specialist in Yamaha onderhoud en Yamaha service. Mede daarom vind u bij Termaat motoren dan ook het meest complete aanbod aan Yamaha onderdelen. Of u nu op zoek bent naar Yamaha onderdelen voor uw sportieve motor zoals de Yamaha R1 en de Yamaha YZF R6 2018 of Yamaha onderdelen voor uw tour motor zoals bijvoorbeeld de Yamaha Diversion en de Yamaha Fazer, of accessoires voor de XV 950 Bolt en Racer, de Yamaha XSR700 en XSR900 of de Yamaha MT 01 MT 03 ABS MT 125 of de Yamaha MT 09 ABS en de MT-09 Sport Tracker of de Tracer 700 of 900,en de Yamaha MT-10 SP , Termaat motoren heeft de Yamaha onderdelen en accessoires die u zoekt. Voor uw Yamaha onderhoud kunt u een afspraak maken bij onze werkplaats. Daarnaast beschikt Termaat Nijmegen over de complete Yamalube motorolie lijn en natuurlijk hebben wij alle S 100 producten op voorraad voor het beste Yamaha onderhoud voor Yamaha motoren.

Wilt u uw Yamaha motor beleving verrijken, dan kunt u bij Termaat motoren tevens een zeer uitgebreid assortiment vinden aan Yamaha Accessoires Yamaha kleding en de Faster Sons kleding en accessoires. Zowel heren en dames Yamaha kleding kunt u vinden bij Termaat motoren in Nijmegen óf kijk voor de meest actuele aanbiedingen voor Yamaha kleding en Yamaha Accessoires op onze website.
U bent van harte welkom bij Termaat motoren !
Al meer dan 80 jaar leverancier van motorplezier !

Kies hieronder een rubriek

Yamaha KledingYamaha AccessoiresYamaha Helmen

Onze laatste toevoegingen in onze shop

Yamaha Valbeugels XT 600 Z Tenere
Yamaha Valbeugels  XT 600 Z Tenere

Yamaha XT 600 Z Tenere valbeugels. val-005 , passen op het model van 1990 of ouder.

Nu € 40,-
Yamaha XMAX 300 Tech Max
Yamaha XMAX 300 Tech Max

De exclusieve Tech MAX-kenmerken omvatten een speciaal zadel, aluminium voetsteunen, fraai...

Nu € 7.299,-
Yamaha XMAX 400 Tech Max
Yamaha XMAX 400 Tech Max

De scooter wordt onder andere speciaal uitgerust met een comfortabel zadel, aluminium voet...

Nu € 8.299,-
Yamaha Badges Faster Sons
Yamaha Badges Faster Sons

Faster Sons badges. Set van drie stuks 1x Yamaha 2x Faster Sons. Yamaha accessoire numme...

Nu € 17,-
Yamaha Racing horloge
Yamaha Racing horloge

Yamaha racing horloge Yamaha accessoire nummer: Blauw:N19-NW001-E8-00 Zwart:N19-NW001-B...

Nu € 55,-