Termaat motoren Hertogstraat 74
Nijmegen Centrum
Infolijn 024 322 9575Openingstijden
Bekijk onze winkel van binnen
Routeplanner naar de winkel
Officieel Yamaha dealer Facebook pagina Twitter pagina Aangesloten bij Bovag

Nieuws

Dainese d-air street

25-02-2012 - Na jaren van ontwikkeling is Dainese met een Airback op de markt gekomen waarbij de kans op letsel aanzienlijk wordt verkleind.

Er bestaan momenteel meerdere Airbacks voor motorrijders, deze werken echter via een mechanisch trekkoord wat aan de motor bevestigd is. Door een eventuele val zal doormiddel van het straktrekken van het koord de Airback worden geactiveerd.

Dainese is nu met een systeem op de markt gekomen, waarbij het systeem volledig autonoom werkt. Op de motor zijn diverse parameters gemonteerd die een eventuele val en/of aanrijding kunnen detecteren. Door deze manier van aansturing kan binnen slechts 70 milliseconden (!) het systeem een ongeval waarnemen en de Airback volledig vullen. De verbinding tussen de parameters op de motorfiets de Airback is volledig draadloos.

De Airback bedekt rug, nek, borst en sleutelbeen en kan daarmee letsel aan organen voorkomen, evenals overstrekking van de nerwervelkolom. Volgens diverse test is gebleken dat de absorberende werking van de Airback beduidend beter is dan de reguliere protectoren.

De D-air Street Airback is verwerkt in een gelamineerde Gore-tex jas en zal ook worden geleverd als vest die u over u huidige kleding kunt dragen.

Laat u nu informeren in de winkel over de volledige werking en overtuigen naar de extra bescherming die u als motorrijder bij u kunt dragen.

BEKIJK ALLES