Termaat motoren Hertogstraat 74
Nijmegen Centrum
Infolijn 024 322 9575Openingstijden
Bekijk onze winkel van binnen
Routeplanner naar de winkel
Officieel Yamaha dealer Facebook pagina Twitter pagina Aangesloten bij Bovag

Nieuws

een Nieuwe YAMAHA-FZ8-ABS nu tijdelijk € 750,- extra inruilpremie bij Termaat Motoren

26-04-2013 - Met een krachtig 779cc-motorblok als middelpunt staan alle onderdelen van de Yamaha FZ8 ABS ten dienste van de perfecte rijervaring: een directe gasrespons en koppel bij lage toeren voor de nodige adrenaline, het aluminium Deltabox frame voor de stabiliteit, ergonomisch design voor snelheid en comfort en standaard ABS voor het vertrouwen. Kortom, een combinatie die alles in zich heeft. Op papier. Want de uitkomst van deze optelsom wordt met gemak overtroffen door de sensatie die u op de FZ8 ABS zelf ervaart.
YAMAHA-FZ8-ABS
Nu bij Termaat Motoren tijdelijk € 750,- extra inruilpremie!
Ruilt u uw huidige motorfiets in voor een nieuwe FZ8 ABS, dan krijgt u tijdelijk maar liefst € 750,- extra inruilpremie. Dat is dus bovenop de normale inruilprijs..
De FZ8 inruilactie loopt tot en met 15 juni 2013. Tijdens de "FZ8 inruilactie" kan de klant gebruik maken van een extra inruilpremie van € 750,- bij aankoop van een nieuwe Yamaha FZ8 ABS. Datum overschrijvingsbewijs en de tenaamstelling dienen binnen de “FZ8 inruilactie” periode te vallen.
De "FZ8 inruilactie" is uitsluitend van kracht voor particuliere klanten. Het bedrag van de extra inruilpremie is € 750,- incl. BTW. Deze inruilpremie geldt bovenop de door de officiële Yamaha-dealer gemaakte taxatie op basis van de meest recente ANWB/BOVAG koerslijst (deel 2013/1). De hoogte van deze taxatie is onder andere afhankelijk van de onderhoudsstaat van uw motorfiets en eventuele defecten. De in te ruilen motorfiets dient minimaal 3 maanden geregistreerd te zijn op naam van de persoon die de inruiltransactie wil aangaan. De daadwerkelijke taxatie vindt plaats bij Termaat Motoren en zijn taxatie kan afwijken van de taxatie in deze mailing. Termaat motoren kan in sommige gevallen een inruil zonder opgave van redenen weigeren.
Deze aanbieding is niet geldig met andere aanbiedingen.

BEKIJK ALLES