Termaat motoren Hertogstraat 74
Nijmegen Centrum
Infolijn 024 322 9575Openingstijden
Bekijk onze winkel van binnen
Routeplanner naar de winkel
Officieel Yamaha dealer Facebook pagina Twitter pagina Aangesloten bij Bovag

Nieuws

Suomy MX Tourer allroad helm nu bij Termaat Motoren

07-05-2013 - Deze lichte Tri-composite (Carbon/Kevlar/Fiberglas) helm van 1250gr. is de perfecte symbiose tussen de road&dirt knowhow die Suomy over de jaren heeft opgebouwd.

Vorm van de helmschaal en klep zijn ontworpen na diverse teststudies in de windtunnel, waarbij de klep geeft zelfs tot 50% minder “drag” geeft dan conventionele kleppen van soortgelijke helmen. De Polystyreen schaal aan de binnenzijde heeft luchtkanalen die de frisse rijwind over het gehele hoofd verdelen, en op deze manier zorgen voor een goede verkoeling.

Uitneembare en uitwasbare wangkussens en binnen voering zijn standaard, evenals het volledig geïntegreerde zonnevizier. De sluiting is zoals we van Suomy kunnen verwachten, een dubbel-D gehomologeerde sluiting. Het heldere vizier is thermisch gevormd, wat inhoud dat het onbreekbaar is. Tevens is deze voorzien van een anti-condens coating en anti-kras laag.

Door een eenvoudige handeling kan de klep gedemonteerd worden, en kan de MX-Tourer ook als volwaardige integraalhelm gedragen worden.

In de kleuren; Graphic zwart/grijs, graphic zwart/wit (van €499,95 voor €449,95, mat zwart van €469,95 voor €419.95)
Kijk bij onze helmen voor meer afbeeldingen.

BEKIJK ALLES