Termaat motoren Hertogstraat 74
Nijmegen Centrum
Infolijn 024 322 9575Openingstijden
Bekijk onze winkel van binnen
Routeplanner naar de winkel
Officieel Yamaha dealer Facebook pagina Twitter pagina Aangesloten bij Bovag

Nieuws

Yamaha XV950 en XV950R vanaf eind september bij Termaat Motoren

03-07-2013 - Geïnspireerd op het verleden, met de techniek voor de toekomst.
De nieuwe Yamaha XV950 en XV950R is de Europese aanduiding voor de Yamaha Bolt en zal in de loop van dit jaar ook nog in Nederland geïntroduceerd worden.
De inspiratie voor de XV950 zijn iconische motoren uit de jaren 70 en 80, zoals bv de Yamaha XS650, waarbij over de hele wereld motorrijders hun motor op baseren voor een ombouw en personaliseren. De minimalistische uitstraling geeft dan ook weer ruimte om je motor te personaliseren en te beginnen bij de essentie van een motorfiets, motor, tank, frame, wielen en een stuur.
Wat details van de techniek zijn het hart van de XV950 is een 58-cubic-inch (942cc) luchtgekoelde V-twin met vier kleppen, gesmede zuigers en van een keramische composiet laag voorziene cilinderbussen en voorzien van 3D brandstofinjectie met de pure power van een street-rod, Led verlichting, ABS en 12 spaaks gegoten wielen voor en achter voor een optimale balans tussen prestaties, grip en gevoel van het wegoppervlak.
Met zijn korte wielbasis en lage zithoogte zal deze Bobber style uitermate geschikt zijn voor stadsritjes, en met de keur aan beschikbare accessoires straks Jouw motor worden!

BEKIJK ALLES