Termaat motoren Hertogstraat 74
Nijmegen Centrum
Infolijn 024 322 9575Openingstijden
Bekijk onze winkel van binnen
Routeplanner naar de winkel
Officieel Yamaha dealer Facebook pagina Twitter pagina Aangesloten bij Bovag

Nieuws

Garmin Zumo 390 LM Europa nu leverbaar bij Termaat Motoren

14-09-2013 - Vanaf nu op voorraad; de Garmin Zumo 390 LM Europa.

De zūmo 390LM heeft een groot aanraakscherm van 4,3 inch dat gemakkelijk te bedienen is met handschoenen en af is te lezen, zelfs in zonlicht.

De zūmo kunt u koppelen aan uw mobiele telefoon en een Bluetooth headset of helm (afzonderlijk verkrijgbaar) om onderweg te kunnen bellen. Zo kunt u veilig bellen of gebeld worden via uw telefoon zonder dat u uw handschoenen of helm hoeft af te doen.

Rijd uw favoriete routes die u hebt gepland met BaseCamp of andere software, of laat de zūmo de route met meeste bochten voor u uitstippelen. Alleen deze nieuwe Zumo 390 in de Zumo serie beschikt over deze funtie.

Gereden kilometers per band, bandenwissels, bandenspanning, kettingreinigingsbeurten, olie verversen, nieuwe bougies: de zūmo 390LM houdt het allemaal voor u bij. Gebruik het meegeleverde Servicelogboek en registreer datums, kilometerstanden en uitgevoerd onderhoud.


De zūmo 390LM is inclusief gratis kaartupdates gedurende de nuttige levensduur van uw toestel, zodat uw routes altijd gebruikmaken van de meest actuele kaarten en nuttige punten.


Naast een motorfietssteun beschikt de zūmo 390LM over een autosteun en voedingskabel voor in de auto.

De zÅ«mo 390LM is compatibel met ons geïntegreerde bandenspanningsmeetsysteem (TPMS) (afzonderlijk verkrijgbaar, €49,95 per stuk). Installeer een bandenspanningssensor voor elke band en controleer eenvoudig uw bandenspanning via het scherm van uw zÅ«mo. Het systeem werkt met maximaal 4 banden in elke configuratie (extra aanschaf vereist voor elk wiel; alleen voor metalen ventielen).

BEKIJK ALLES