Termaat motoren Hertogstraat 74
Nijmegen Centrum
Infolijn 024 322 9575Openingstijden
Bekijk onze winkel van binnen
Routeplanner naar de winkel
Officieel Yamaha dealer Facebook pagina Twitter pagina Aangesloten bij Bovag

Nieuws

Gratis kaarten af te halen voor de GAMMA Racing Day 2014

28-07-2014 - Wij hebben nog enkele toegangskaarten , VIP parkeerkaarten en paddock kaarten voor de liefhebbers. Deze zijn gratis bij ons af te halen. Wees snel want OP = OP !
Met de kaarten geniet je zondag 3 augustus van het grootste gecombineerde auto- , motor- en kartrace- evenement van Europa. De GAMMA Racing Day trakteert je op een professionele racedag met een unieke sfeer. Met de gratis kaarten zit je op de beste tribunes en geniet je van de auto- , motor- en kartraces , maar ook van wereldtoppers als het Infiniti Red Bull Racing Formule 1-team en de snelste motorracer van Nederland Michael van der Mark.

De snelste karts ter wereld openen de dag. Daarna vechten de motorcoureurs met de knie aan de grond en schouder tegen schouder hun duels uit. Bij de zijspannen wordt geracet om het wereldkampioenschap en de Yamaha R125 Cup komt in actie op zowel de TT-baan als het Junior Track. Bumper aan bumper gaat het in de nieuwe Clio Cup Benelux en de Supercar Challenge , maar ook bij de historische toerwagens en GT's. Het NEC Formule Renault staat met jong F-1 talent garant voor autosport op het hoogste niveau ! Op de GAMMA RAcing Day mogen kinderen opstappen vanaf 2 jaar. Van loopfietsen tot quads, minibikes en gratis karten!

BEKIJK ALLES