Termaat motoren Hertogstraat 74
Nijmegen Centrum
Infolijn 024 322 9575Openingstijden
Bekijk onze winkel van binnen
Routeplanner naar de winkel
Officieel Yamaha dealer Facebook pagina Twitter pagina Aangesloten bij Bovag

Nieuws

Alpinestars Tech Air exclusief bij Termaat Motoren leverbaar

11-07-2015 - Alpinestars Tech-Air is een baanbrekend elektronisch airbagsysteem welke het bovenlichaam van motorrijders beschermt met de vrijheid om zowel on als off-road te gebruiken. Het Tech-Air systeem bestaat uit de airbag en regelunit ineen, welke wanneer opgeblazen, de rug , nieren, borst en schouders beschermt.
Het Tech-Air systeem, welke afzonderlijk en volledig op zich zelf werkt wordt als losse unit verkocht, waarnaast je zelf de keuze hebt met welke jas je deze combineert. Het vest moet je combineren met een Alpinestars airbag-compatibele textiel jas, waarbij voorlopig de keuze is ofwel de Valparaiso Voor Tech-Air of de Viper Voor Tech-Air, welke beide uitstekende waterdichte als doorwaai eigenschappen hebben.
Het veelzijdige Tech-Air straat airbagsysteem kan gebruikt worden met elk type motor en / of scooter zonder dat je iets hoeft in te stellen (soort motor of rijder of duo gebruik). Het systeem is dus direct klaar om te worden gebruikt op elk moment voor elke type motor op elk oppervlak, en kan dus zowel worden gebruikt voor op de weg rijden als onverhard.

BEKIJK ALLES