Termaat motoren Hertogstraat 74
Nijmegen Centrum
Infolijn 024 322 9575Openingstijden
Bekijk onze winkel van binnen
Routeplanner naar de winkel
Officieel Yamaha dealer Facebook pagina Twitter pagina Aangesloten bij Bovag

Nieuws

Nieuw net binnen bij Termaat motoren Yamaha XV 950 Racer

12-08-2015 - Vanaf vandaag in onze showroom de nieuwe Yamaha XV 950 Racer !
Authentiek, gewaagd, compleet anders
Als dingen jarenlang op een bepaalde manier zijn gedaan, betekent dit niet dat u dit zo moet blijven doen. Daarom brengen we ons succesvolle Sport Heritage concept met de gewaagde XV950 Racer op een nieuw niveau. Deze wendbare, pittige V-twin met zijn clip-ons en de café racer voetsteunset achter, maakt korte metten met gewoontes.
Sportieve wendbaarheid

De XV950 Racer is uitgerust met een zeer solide dubbel stalen wiegframe. De korte wielbasis en lage zitpositie zorgen voor een hoge mate van wendbaarheid en sportieve rijeigenschappen. De café racer voetsteunset achter en de clip-on handgrepen zorgen voor een sportieve 'forward leaning' zitpositie, zodat de rijder en motor een dynamische eenheid vormen en de prestaties in bochten worden verbeterd.

Krachtige V-twin

Zodra u de grote V-twin van de XV950 Racer ervaart, zult u merken dat de pulserende vermogensafgifte en de imposante acceleratie bij lage toerentallen verslavend kunnen werken. De luchtgekoelde 60 graden V-twin levert zijn maximumkoppel al bij 3.000 tpm en presteert zonder enige moeite!BEKIJK ALLES