Termaat motoren Hertogstraat 74
Nijmegen Centrum
Infolijn 024 322 9575Openingstijden
Bekijk onze winkel van binnen
Routeplanner naar de winkel
Officieel Yamaha dealer Facebook pagina Twitter pagina Aangesloten bij Bovag

Nieuws

Introductie actie Arai RX-7 V bij Termaat Motoren

13-08-2015 - Win bij aanschaf van een Arai RX-7 V een uniek bezoek aan het “Arai Inspiration Centre” en kom alles te weten over het design traject, de innovatieve technologieën en testprocedures die een geheel nieuwe generatie helm hebben voortgebracht: De RX-7V

Als u voor 31 oktober 2015 een RX-7V aanschaft, maakt u kans om één van de 10 winnaars te zijn die een gratis bezoek gaan brengen aan het “Arai Inspiration Centre”.Geheel nieuw en revolutionair

Een topmodel verbeteren is geen sinecure. Toch maakt Arai’s vaandeldrager de RX-7 GP na 7 jaar plaats voor de geheel nieuwe en revolutionaire Arai RX-7V. Mannen als Pedrosa, Hayden, Vinales en van der Mark hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van deze helm.

De filosofie achter de nieuwe RX-7V blijft natuurlijk gelijk, een zeer sterke, gladde en ronde buitenschaal voor maximale protectie! Uiteraard voldoet de RX-7V zowel aan de ECE 22-05 en de veel strengere SNELL keuring!

VAS vizier systeem

De nieuwe RX-7V is voorzien van het geheel nieuwe Arai VAS vizier systeem (variable axis system) wat inhoud dat het vizier tijdens het openen verschuift. Het draaipunt daalt hierdoor 24 mm zodat de zijkant van de helm nog sterker en gladder gemaakt kan worden.

Klik op onze homepage op "Arai" - "RX-7 V" voor meer informatie en designs/replica's

BEKIJK ALLES