Termaat motoren Hertogstraat 74
Nijmegen Centrum
Infolijn 024 322 9575Openingstijden
Bekijk onze winkel van binnen
Routeplanner naar de winkel
Officieel Yamaha dealer Facebook pagina Twitter pagina Aangesloten bij Bovag

Nieuws

Introductie Yamaha XSR 700 op 28 November om 14 uur bij Termaat Motoren

03-11-2015 - noteer die datum en kom langs.
De ‘Faster Sons’ filosofie is een eerbetoon aan de legendarische ontwerpen uit Yamaha's verleden, maar dan voorzien van de allernieuwste technische functies. Het retro design van de nieuwe Yamaha XSR700 combineert alle coole elementen van onze iconische motorfietsen met de allernieuwste technologie en bijbehorende rijervaring. Het minimalistische design van de XSR700 biedt de mogelijkheid om de motorfiets volledig naar eigen smaak aan te passen tot een uniek model.
Op zaterdag 28 november 2015 wordt bij Termaat Motoren de Yamaha XSR700 Introductie Dag gehouden. Ook zo nieuwsgierig naar deze spraakmakende nieuwe Yamaha? Kom dan zaterdag 28 november 2015 naar Termaat Motoren en maak kennis met de nieuwe XSR700.
Yamaha maakt een duidelijk statement met de komst van de XSR700. Ontworpen voor een tijdloos gevoel en geïnspireerd door historische iconen, voorzien van de allernieuwste technologie voor een pure, aangename rijervaring. Met een hoog koppel en een super wendbaar chassis is de XSR700 ideaal voor motorrijders die nostalgie wel kunnen waarderen.

Dankzij de geavanceerde 689cc parallel-twin, voorzien van onze speciale 'crossplane filosofie', niet alleen een lineair koppel maar ook een indrukwekkende acceleratie. De retro stijl van de XSR700 past goed bij het compacte, lichtgewicht chassis met uitstekende wendbaarheid en besturing.

De XSR700 combineert het beste van Yamaha's ontwerpen als eerbetoon aan het verleden, maar behoudt daarnaast zijn eigentijdse karakter.
Details
Gebouwd voor optimaal rijplezier
Vintage design koplamp en achterlicht
Vintage design geprofileerd lederen zadel
Pirelli Phantom banden met authentiek profiel
Zeer laag brandstofverbruik
Aluminium brandstoftank
Vloeistofgekoelde, 2 cilinder, 689c c, 4-takt
Karakteristiek gevormd en "mass-forward" design
Design volgens crossplane filosofie met 270- raden krukas
Indrukwekkend en krachtig lineair koppelverloop
Twee Ø 282 mm remschijven vóór met vierzuigerremklauwen en standaard ABS
Kleuren:
Forest Green
Garage Metal
Prijs: 8499,00
Excl. afleveringskosten

BEKIJK ALLES