Termaat motoren Hertogstraat 74
Nijmegen Centrum
Infolijn 024 322 9575Openingstijden
Bekijk onze winkel van binnen
Routeplanner naar de winkel
Officieel Yamaha dealer Facebook pagina Twitter pagina Aangesloten bij Bovag

Nieuws

Nieuwe Yamaha MT-10SP 2017 bij Termaat motoren

04-10-2016 - Nieuwe MT-10 SP: Speed of Darkness
Voor 2017 brengt Yamaha de meest geavanceerde supersporttechnologie van de YZF-R1M over naar het Hyper Naked segment. Met de Öhlins 'Electronic Racing Suspension' (ERS), Thin Film Transistor (TFT) instrumentenpaneel en speciale kleurstellingen straalt de nieuwe MT-10 SP een ultieme mix van kracht, controle en agressie uit.
Ultieme Hyper Naked technologie
Vlak na de komst van de hooggewaardeerde MT-10 die onlangs in de showrooms van de dealers is gearriveerd, kondigt Yamaha nu de nieuwe MT-10 SP aan, het meest geavanceerde model in de 2017 Hyper Naked serie. De nieuwe MT-10 SP is voorzien van de Öhlins 'Electronic Racing Suspension' (ERS) en is hiermee de eerste machine in dit segment met de geavanceerde technologie van de YZF-R1M. Hierdoor ervaren Hyper Naked rijders over de allerbeste prestaties die een motorfiets te bieden heeft.
Öhlins 'Electronic Racing Suspension' (ERS)
De elektronische wielophanging van de MT-10 SP wordt geregeld door een Suspension Control Unit (SCU). Deze unit analyseert de gegevens van een aantal sensoren die de rijomstandigheden bewaken. De SCU berekent de optimale ingaande en uitgaande dempingsinstellingen naargelang de geldende omstandigheden en het systeem stelt de demping onmiddellijk bij om de optimale set-up van de ophanging te verkrijgen.
Doordat de exclusieve Öhlins 'Electronic Racing Suspension' (ERS) tijdens het rijden continu de omstandigheden bewaakt en de instellingen optimaliseert, beschikt de rijder van de MT-10 SP over de meest geavanceerde elektronische ophanging op een Hyper Naked.
Thin Film Transistor (TFT) instrumentenpaneel
Het nieuwe vlaggenschip in het Hyper Naked segment is voorzien van een hightech Thin Film Transistor (TFT) instrumentarium, dat de rijder een breed scala aan informatie biedt. Dit uit de YZF-R1M afkomstige multifunctionele LCD instrumentpaneel is voorzien van een superieur full colour HD display, waarbij de rijder de keuze heeft uit een donkere of lichte achtergrond, voor bij daglicht of in het donker.
Silver Blu Carbon kleurstelling
Om de exclusiviteit te benadrukken is de MT-10 SP afgewerkt in een Silver Blu Carbon kleurstelling die is geïnspireerd op de gelimiteerde YZF-R1M Supersport. De MT-10 SP is voorzien van blauwe velgen, een zwart voorspatscherm, goudkleurige voorvorkbuizen en zilverkleurig kuipwerk. Daarmee is dit ongetwijfeld de ultieme Yamaha Hyper Naked.

Nieuwe belangrijkste kenmerken van de MT-10 SP

Geavanceerd elektronisch veersysteem (ERS) van Öhlins

Exclusief Thin Film Transistor (TFT) instrumentenpaneel

Exclusief van de YZF-R1M afgeleid kleurenschema

Quick Shift Systeem (QSS)

Viercilinder lijnmotor met crossplane technologie

Elektronische regeltechnologie met TCS en Yamaha D-MODE

Assist en Slipper Clutch (A&S)

Lichtgewicht aluminium Deltabox chassis met korte wielbasis

Kleur

Silver Blu Carbon

Beschikbaarheid

Februari 2017

Prijs: 19.000,00 Euro rijklaar

BEKIJK ALLES