Termaat motoren Hertogstraat 74
Nijmegen Centrum
Infolijn 024 322 9575Openingstijden
Bekijk onze winkel van binnen
Routeplanner naar de winkel
Officieel Yamaha dealer Facebook pagina Twitter pagina Aangesloten bij Bovag

Nieuws

Dainese D-AIR® verkrijgbaar bij Termaat Motoren

26-11-2016 - WAT IS D-AIR®

Dit intelligente beschermingssysteem detecteert gevaarlijke situaties en activeert automatisch speciale airbags rond het lichaam van de rijder. Een geïmplementeerd algoritme analyseert gegevens uit diverse sensoren en beslist of het systeem geactiveerd wordt of niet. D-air® Racing is speciaal ontworpen voor gebruik op het circuit en D-air® Street voor dagelijks gebruik.

D-AIR STREET.

D-air® Street is de airbag van Dainese ontworpen voor gebruik op de weg. D-air® Street werkt zonder een fysieke verbinding met de motorfiets en bestaat uit twee systemen , één die is geïnstalleerd op de motor (genaamd M-kit) en één die in de D-Air Street Thunderstorm GTX jas of D-Air Street Gilet bevestigd zit (genaamd J-kit). Dit ontwerp maakt snelle crash responstijden en doeltreffende bescherming mogelijk bij impact wanneer u met de motor valt of aangereden wordt.

De Dainese Misano 1000 jas is een sportieve lederen jas met de D-air® Street techniek die zonder M-kit gebruikt kan worden op straat als zowel het circuit.

D-AIR RACING.

D-air® Racing is het intelligente beschermende airbag systeem voor motorrijders die uitsluitend op het circuit rijden. De airbag zal de nek , schouders en sleutelbeen beschermen.

Er zijn 2 pakken beschikbaar:

De D-air® Racing Mugello (R) is het kangoeroe lederen pak dat alleen volgens het Made 2 Measure programma geleverd wordt (maatwerk).
De D-air® Racing Misano is het pak van rundsleer dat leverbaar is in standaard maten maar ook speciaal op maat gemaakt kan worden.

DAINESE MADE 2 MEASURE.

Wanneer u uw eigen Dainese D-Air Racing pak op maat gemaakt wilt hebben kunt u bij ons terecht.
U kunt op afspraak opgemeten worden bij ons in de zaak. De opgemeten maten en ontwerp met eventuele kleurwijzigingen en sponsorteksten worden naar Dainese verstuurd en binnen 3 maanden zal uw pak afgeleverd worden bij Termaat Motoren.
Naast de D-Air Racing pakken kunnen ook andere Dainese pakken , combi pakken , lederen jassen en lederen broeken op maat gemaakt worden.
Het opmeten wordt gedaan door Yannick, die in 2012 het Made 2 Measure diploma bij Dainese in Italië heeft behaald.

Wilt u een Dainese M2M pak laten aanmeten, maak dan een afspraak:
verkoop@termaatmotoren.nl of 024-3229575.
BEKIJK ALLES