Termaat motoren Hertogstraat 74
Nijmegen Centrum
Infolijn 024 322 9575Openingstijden
Bekijk onze winkel van binnen
Routeplanner naar de winkel
Officieel Yamaha dealer Facebook pagina Twitter pagina Aangesloten bij Bovag

Nieuws

Primeur bij Termaat Motoren: Anlas radiaal winterbanden, ook voor de zware motoren!

13-12-2016 - De 'WinterGrip Plus' van Anlas is de eerste échte radiaal winterband voor middelzware- en zware motorfietsen. Speciaal ontwikkeld voor motorrijders die het winterse weer trotseren. Vanwege de speciale rubbersamenstelling en lamellen biedt deze band uitstekende controle en grip op koude, natte en besneeuwde wegen.
De meeste motorbanden zijn zomerbanden. De gekozen rubbersamenstelling zorgt voor een goede grip en levensduur zolang het niet te koud wordt. Bij temperaturen lager dan 8 graden blijft dat rubber echter te hard, waardoor de grip sterk terugloopt.
Vooralsnog kenden we speciale winterbanden alleen voor scooters en lichte motoren maar met de 'WinterGrip Plus' van Anlas is dit voorbij. Bovendien biedt deze band ook tijdens warmere dagen uitstekende prestaties en duurzaamheid.
Mede dankzij hun 'Zero Degree Radial' technologie en het hoge percentage silica blijft de band ook bij lagere temperaturen zijn grip behouden. Door de lamellen hecht de band zich goed aan het asfalt voor een optimale controle. Daarnaast zijn de banden voorzien van de M+S codering, een zeer open profiel voor nog betere grip bij koud en nat weer.
Wie in de winter doorrijdt is dus beter af met de speciale 'WinterGrip Plus' van Anlas.
Deze Anlas band is leverbaar in de volgende maten:
Voor:
120/70 ZR17
110/80 R19
120/70 R19
Achter:
150/70 R17
160/60 ZR17
170/60 R17
180/55 ZR17
voor beschikbaarheid of een afspraak maken om ze te laten monteren, bel of mail ons!

BEKIJK ALLES