Termaat motoren Hertogstraat 74
Nijmegen Centrum
Infolijn 024 322 9575Openingstijden
Bekijk onze winkel van binnen
Routeplanner naar de winkel
Officieel Yamaha dealer Facebook pagina Twitter pagina Aangesloten bij Bovag

Nieuws

Winnaar jubileumactie termaat motoren bekend

29-11-2010 - Wilbert Hendriks wint Yamaha XT660Z Tenere!

Speciaal voor het 75-jarig bestaan van de winkel Termaat Motoren konden klanten van de Nijmeegse motorwinkel in het afgelopen jaar mee doen aan een special actie. Bij iedere aankoop ontvingen ze een bon welke ingevuld terug gestuurd kon worden om zo kans te maken op een aantal prachtige prijzen.

Veel mensen hebben gereageerd en maakten kans op een Arai helm, een Schuberth helm, een lederen IXS pak, een set Alpinestars laarzen en pak en een REV`IT! pak. Als hoofdprijs had winkeleigenaar Coen Termaat samen met Yamaha Motor Nederland BV een Yamaha XT660Z Tenere ter beschikking gesteld.

Afgelopen woensdagavond werd na een loting bekend dat de 42-jarige Wilbert Hendriks winnaar is van de blauwe allroad van Yamaha. Van Hans Niewenhuis, directeur Yamaha Nederland, en Coen Termaat kon de dolblije motorliefhebber uit Elst de sleutels in ontvangst nemen. Voor Wilbert een langgekoesterde wens die eindelijk in vervulling gaat. Dat de Yamaha Tenere bij een echte motorliefhebber terecht komt, is wel duidelijk. De Tenere staat straks in de garage, zij aan zij met een Honda CB900 Hornet, een Aprilia RSV Mille en een Triumph Truxton.

BEKIJK ALLES