Termaat motoren Hertogstraat 74
Nijmegen Centrum
Infolijn 024 322 9575Openingstijden
Bekijk onze winkel van binnen
Routeplanner naar de winkel
Officieel Yamaha dealer Facebook pagina Twitter pagina Aangesloten bij Bovag

Nieuws

De prijs van de nieuwe Tricity 300 bekend bij Termaat motoren

27-05-2020 - Yamaha onthult de prijs van de nieuwe Tricity 300 en drie accessoirepakketten welke vanaf juli verkrijgbaar zijn

Urban Mobility - de slimste keuze

Yamaha tilt het Urban Mobility segment naar een nog hoger niveau met de introductie van de gloednieuwe Tricity 300. Een slim en modern model met drie wielen met de beste specificaties in zijn klasse en een hoogwaardige kwaliteit. De dynamische vormgeving fleurt met zijn nieuwe frisse en sportieve look de straten van de stad op. De Tricity 300 is het lichtste model in zijn klasse en daarom ook ideaal voor nieuwe klanten.

Gemakkelijk te berijden en geschikt voor bestuurders met een 'B'-rijbewijs*

Klanten met een volledig 'B' rijbewijs mogen met de Tricity 300 rijden. Het exclusieve Leaning Multi Wheel (LMW) systeem van Yamaha zorgt voor een sportief, wendbaar en zelfverzekerd rijgedrag met een gebruiksvriendelijk karakter. Twee voorwielen zorgen ervoor dat de berijder profiteert van extra grip aan de voorkant en van meer dan voldoende remkracht met twee voorwielremschijven. Dit versterkt het gevoel van stabiliteit.

Het lichtgewicht chassis heeft een gewichtsverdeling voor-achter van ongeveer 50:50 met een berijder op de scooter. Samen met een geoptimaliseerde stuurgeometrie draagt dit bij aan de natuurlijke besturing en de uitstekende stabiliteit van de Tricity 300, waardoor deze machine ideaal is voor berijders die weinig of geen ervaring hebben op 2 of 3 wielen.

Dynamische sportieve vormgeving

De Tricity 300 is een van de meest dynamische modellen in de driewielklasse en combineert designkenmerken van Yamaha's bestverkochte MAX Sport Scooters met een vleugje DNA van de prestigieuze NIKEN Sport Touring motorfiets. De korte en smalle neus benadrukt het lichte en wendbare karakter. De grote 14 inch voorwielen en brede '120' banden geven een gevoel van stabiliteit en grip aan de voorkant.

Krachtige, soepele en efficiënte Blue Core motor

De nieuwe Tricity 300 wordt aangedreven door de nieuwste BLUE CORE motor van Yamaha, een van de meest geavanceerde ontwerpen in de categorie. De motor biedt een ideale balans tussen prestaties, zuinigheid en veelzijdigheid. De vloeistofgekoelde viertakt SOHC 300cc ééncilindermotor met vier kleppen is gebaseerd op het geavanceerde ontwerp van de bestverkochte XMAX 300 motorscooter en zorgt voor een krachtige acceleratie in combinatie met goede brandstofzuinigheid en milieuvriendelijkheid.

Hoogwaardige specificaties

De Tricity 300 is niet alleen het lichtste model in zijn klasse, maar is ook rijk uitgerust met een aantal hoogwaardige functies, waaronder grote schijfremmen met een Unified Braking System en ABS voor meer beheersbaarheid op diverse wegoppervlakken. In de grote opbergruimte onder het zadel is plaats voor twee integraalhelmen of één integraalhelm en een A4 koffertje. Het compartiment is voorzien van interne LED verlichting. Andere standaardfuncties zijn de bediening met Smart Key en een Traction Control Systeem, evenals gemakkelijk afleesbare LCD instrumenten en een parkeerrem.

Standing Assist systeem voor extra gemak

Een belangrijk kenmerk van de nieuwe Tricity 300 is het Standing Assist systeem dat extra gemak biedt door de machine rechtop te houden wanneer deze stilstaat. Zodra de gasklep wordt geopend, wordt het Standing Assist systeem automatisch uitgeschakeld, zodat de bestuurder soepel en moeiteloos kan wegrijden. Het Standing Assist systeem houdt de Tricity 300 tijdelijk rechtop en maakt het zo ook gemakkelijker om het voertuig op de standaard te plaatsen.
Nieuwe accessoirepakketten en een uitgebreid assortiment originele accessoires

Elke klant heeft zijn eigen unieke levensstijl en andere prioriteiten. Yamaha heeft drie nieuwe accessoirepakketten ontwikkeld met daarin een scala aan zorgvuldig geselecteerde producten om te voldoen aan individuele wensen.

Het Sports pakket levert een extra dosis dynamiek en een nog sportievere uitstraling dankzij een sportscherm, kentekenplaathouder en aluminium voetpanelen! Dankzij het gevoel van stabiliteit en zelfvertrouwen is de Tricity 300 ideaal om het hele jaar mee te rijden. Het Winter pakket wordt geleverd met een schort, handvatverwarming en handbeschermers voor extra comfort bij koud en slecht weer. Voor extra gebruiksgemak en functionaliteit is het Urban pakket voorzien van een hoog scherm, achterdrager en topkoffer van 39 liter, wat de Tricity 300 een nog effectievere stadsscooter maakt.

Yamaha's assortiment individuele accessoires voor de Tricity 300 ontwikkelt zich voortdurend verder en het uitgebreide assortiment is nu aangevuld met een aantal nieuwe producten, waaronder een keuze uit slip-on uitlaatdempers, een katalysator en een comfortabel zadel. Elk product in de drie nieuwe accessoirepakketten kan ook afzonderlijk worden aangeschaft, zodat klanten hun eigen Tricity 300 kunnen samenstellen die aansluit op hun behoeften en wensen.

Prijs en beschikbaarheid
De Tricity 300 is verkrijgbaar in drie kleuren: Nimbus Grey, Tech Kamo en Gunmetal Grey en zal vanaf juli 2020 verkrijgbaar zijn voor 9.399 euro.

Belangrijkste kenmerken Tricity 300

Dynamisch nieuw Urban Mobility model met 3 wielen en verbeterd stabiliteitsgevoel
Gemakkelijk te berijden voor nieuwe klanten met een volledig 'B' rijbewijs*
Moderne, slimme en actieve stijl met eersteklas kwaliteit
Standing Assist systeem voor extra gebruiksgemak
Zuinige, krachtige en betrouwbare nieuwe Blue Core motor van 300cc
Laagste gewicht in zijn klasse voor lichtgewicht wendbaarheid en eenvoudig parkeren
Opbergruimte voor 2 integraalhelmen, of 1 integraalhelm en een A4-koffertje
LED verlichting, LCD instrumenten en eenvoudige bediening met Smart Key
TCS, ABS, Unified Brake System en parkeerrem* Per land kunnen beperkingen en restricties van toepassing zijn onder de toepasselijke lokale wetgeving.

Termaat Motoren is op donderdag 21 mei, hemelvaartsdag, gesloten

16-05-2020 - Donderdag 21 mei, Hemelvaartsdag, zijn wij gesloten. Fijne dag!

Alpinestars Tech Air 5 Airbag vest nu bij Termaat Motoren

16-05-2020 - Alpinestars Tech Air 5 Airbag vest.

Het Alpinestars Tech Air 5 Airbag vest is uitsluitend te koop in de winkel.

Tech-Air 5 is een slank, op zichzelf staand draagbaar airbagvest dat kan worden gedragen onder elk goed passend textieljack of Tech-Air-compatibel jack, of elke leren jas met 4 cm ruimte rond de omtrek van de borst van de berijder. Tech-Air 5 biedt een ongeëvenaarde bescherming voor het bovenlichaam van de motorrijder door de schouders, de borst, de ribben en de volle rug op een unieke manier te bedekken. Schouderbescherming is van cruciaal belang bij een botsing op de weg en de schouders van de rijder worden op unieke wijze beschermd door Tech-Air, waardoor het risico dat de rijder schouder- en sleutelbeenletsels oploopt, effectief en efficiënt wordt geminimaliseerd.

Het Tech-Air 5-vest wordt geleverd met een actief elektronisch systeem met zes geïntegreerde sensoren (3 gyroscopen en 3 versnellingsmeters) en een crashalgoritme dat AI gebruikt om nauwkeurig te controleren wanneer de airbag moet worden geactiveerd in geval van een ongeluk. Ontwikkeld op basis van jarenlang onderzoek met meer dan 50% van ‘s werelds top MotoGP-rijders en Alpinestars klanten, zijn de rijgegevens van miljoenen kilometers en duizenden ongelukken geanalyseerd om het intelligente crash-detectie-algoritme continu te verbeteren. Bij de identificatie van een botsingssituatie wordt een beschermende airbag ingezet, die de rijder een bescherming biedt met een maximale opblaastijd van 20 tot 40 ms op basis van het volume van de airbaggrootte. De schokabsorptie tijdens het dragen van de airbag resulteert in een vermindering van de botskracht met maximaal 95% ten opzichte van een passieve beschermer. Het Tech-Air 5 airbagsysteem biedt dezelfde bescherming als 18 rugbeschermers.

Tech-Air 5 heeft een Bluetooth-verbinding en een bijbehorende Tech-Air-app, die de telefoon van de bestuurder gebruikt om de operationele status van het systeem, de batterijstatus en een gedetailleerde analyse van een rit weer te geven; de firmware van het systeem kan ook direct via de app worden bijgewerkt.

5 mei Bevrijdingsdag is Termaat Motoren gesloten

01-05-2020 - Dinsdag 5 mei 2020 zijn wij gesloten.

Bij aanschaf van een nieuwe Tracer 900 een TOUR pakket voor € 500,- bij Termaat Motoren

21-04-2020 - Nu tijdelijk een TOUR pakket voor € 500,- bij aanschaf van een nieuwe Yamaha Tracer 900. Het TOUR pakket bestaat uit een complete touring-zijkofferset, montageset, slot voor touringkoffers en handvatverwarming t.w.v. € 1.272,48.

•De actie is geldig tot en met 31 mei 2020;
•Registratie datum van de motorfiets dient uiterlijk 31 mei 2020 te zijn;
•TOUR pakket t.w.v. € 1.272,48 incl. BTW voor een bedrag van € 500,- incl. BTW voor de Tracer 900;
•De actie geldt voor de nieuwe Yamaha Tracer 900 2020;
•Exclusief montage kosten van het TOUR pakket; á €100,-
•Niet geldig in combinatie met andere verkoopacties;
•Deze aanbieding kan niet worden omgezet in contanten of korting;
•Zolang de voorraad strekt.

28 maart 2020 Termaat Motoren 85 jaar

28-03-2020 - Blijft een bijzondere dag, 28 maart.
N.A.P. Termaat begon op 28 maart 1935 het Eijsinkhuis, wat later omgedoopt werd tot Termaat Motoren.
We zitten na wat (na) oorlogse omzwermingen nog steeds op dezelfde plek.
Deze foto van de Hertogstraat gevonden in het archief.
https://studiezaal.nijmegen.nl/detail.php?id=237992

Corona update Termaat Motoren 24-03-2020

24-03-2020 - Maandag 23 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Minister-president Rutte en de ministers De Jonge, Grapperhaus en Van Rijn lichtten de maatregelen (gebaseerd op advies van het RIVM) maandag 23 maart 2020 toe tijdens een persbijeenkomst.

De aangescherpte en nieuwe maatregelen van toepassing zijn:

Blijf zoveel mogelijk thuis. Ga alleen naar buiten voor werk wanneer u niet thuis kunt werken, voor boodschappen, of om voor anderen te zorgen. Een frisse neus halen kan, maar doe dit niet in een groep. Houd altijd afstand van anderen (minimaal 1,5 meter) en vermijd sociale activiteiten en groepen mensen. Ook thuis: maximaal drie mensen op bezoek en hou ook dan afstand tot elkaar.
Als u kucht, hoest en/of verkouden bent, gold al: blijf thuis. Krijgt u daar ook koorts bij, dan moet vanaf nu iedereen in het huishouden thuisblijven. Mensen in cruciale beroepen en vitale processen zijn hiervan uitgezonderd, tenzij zij zelf ziek worden.

De maatregelen passen in de Nederlandse aanpak van het coronavirus, dat erop gericht is om de zorgcapaciteit niet te overbelasten en de mensen te kunnen helpen die het meest kwetsbaar zijn. De aanpak en de maatregelen zijn gebaseerd op adviezen van de experts, die samenkomen in het Outbreak Management Team onder voorzitterschap van Jaap van Dissel, de directeur van het Centrum Infectieziektebestrijding van het RIVM.

Dit is een aanvulling op de eerder gemelde maatregelen, zie onderstaand nieuwsbericht.

Daarnaast; houd rekening met elkaar, desinfecteer je handen bij binnenkomst.
We hanteren van af nu een deurbeleid, een beperkt aantal mensen kan naar binnen. Het aantal is afhankelijk van hoeveel medewerkers er aanwezig zijn.
Het kan zijn dat u even buiten zal moeten wachten. Kom het liefst alleen, niet met familie of vrienden zodat we iedereen zo goed mogelijk kunnen helpen.
Uiteraard is onze website 24/7 geopend voor bestellingen, boven de € 100,- gratis verzending.

Team Termaat Motoren

Corona update Termaat Motoren 20-03-2020

20-03-2020 - Hallo motorvrienden,

Er wordt van ons gevraagd dat we extra voorzichtig zijn met elkaar in deze tijd en natuurlijk houden we ons daar ook aan als Termaat Motoren. We houden rekening met RIVM richtlijnen, voor onze en jullie veiligheid. Binnen die richtlijnen helpen we onze klanten net als altijd met een deskundig advies, op 1,5 meter afstand.
Onze winkel is gewoon open en je kunt ook bestellen op www.termaatmotoren.nl
We versturen de producten nog altijd en als je het sneller nodig hebt is afhalen in de winkel ook mogelijk.
We hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd, we verzenden nu binnen Nederland gratis vanaf €100,- en tot €100,- vragen we een bijdrage van €5,-
Van onze klanten vragen we zoveel mogelijk met PIN en het liefst contactloos te betalen. Op deze manier zorgen we voor elkaar.

Groeten,
Team Termaat

CORONA-UPDATE Maatregelen Termaat Motoren

17-03-2020 - Zowel de winkel als de werkplaats van Termaat Motoren zijn open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Termaat heeft de volgende maatregelen getroffen:
• Wij verzoeken u indien mogelijk uw motor alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen onze werkplaats.
• Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne. Na elk contact met uw motor wassen zij hun handen.
• Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten.
• Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is, wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.
• U bent van harte welkom in ons bedrijf, maar onze medewerkers zullen u geen hand geven en zullen afstand bewaren.

Geweldige actiepakketten voor de 2020 Tracer 900 GT en MT-09 bij Termaat Motoren

20-02-2020 - Maak de toch al zo complete Tracer 900 GT of MT-09 helemaal af met het Plus- of Sportpakket!

De pakketten zij samengesteld met hoogwaardige originele Yamaha accessoires:

Tracer 900GT Pluspakket

De Tracer 900 is de onbetwiste nummer 1 in Nederland binnen het Sport Touring segment. De Tracer 900GT combineert pure sportprestaties met comfort op de lange afstand. Het model wordt alom geroemd als de leukste, veelzijdigste en complete Sport Tour machine van dit moment. Wie voor 31 mei 2020 een nieuwe Yamaha Tracer 900GT koopt en registreert, ontvangt het zeer royale Pluspakket t.w.v. meer dan € 1000,- voor slechts € 499,- (excl. montage á € 200,-). Het Pluspakket geeft de Tracer 900GT nog meer touring capaciteiten.

Het pakket bestaat uit:
-Hoog windscherm met Tracer logo
-Radiator cover met Tracer logo
-Achterdrager voor topkoffer of bagage, inclusief geïntegreerde passagiershandgreep
-Rondom zwarte LED knipperlichten
-Lichtgewicht kentekenplaathouder met Tracer logo
-Speciale Tracer 900 side sliders voor extra motorbescherming.


MT-09 Sportpakket

In het Naked Bike segment is de Yamaha MT-09 een van de grote smaakmakers. Met zijn agressieve ontwerp, geavanceerde technologie en verbluffende performance is de machine al jaren een wereldwijd verkoopsucces. Wie tijdens de actieperiode een nieuwe Yamaha MT-09 koopt, ontvangt het uitgebreide Sportpakket t.w.v. € 674,- voor € 199,- (excl. montage á € 100,-). Het Sportpakket geeft de toch al zeer ‘racy’ ogende naked een nog sportiever uiterlijk.

Het Sportpakket bestaat uit:
-Lichtgewicht kentekenplaathouder met MT-logo
-Zwarte LED knipperlichten rondom
-Tank pad voor extra bescherming en grip
-Zwart getint fly screen voor extra windbescherming
-Uitlaat sierstuk in MotoGP-stijl voor een nog sportievere uitstraling.

De actieperiode loopt van 20 februari tot en met 31 mei 2020, zolang de voorraad strekt. De motorfiets dient uiterlijk 31 mei 2020 geregistreerd te zijn.

1 2 3 4 ...